STORITVE

Po zahtevah naročnika razvijemo ali predelamo obstoječe transportne rešitve. Izkušeni smo na področjih verižnih, valjčnih in tračnih transporterjev. Poskrbimo tudi za dvižne sisteme in nivojski transport.

Potrebam proizvodnega procesa prilagodimo standardne ali specifične magazine palet ali drugih transportnih podlag.

V galeriji si lahko ogledate delilnik moči RF signala za analogno in digitalno prizemeljsko televizijo ter Žilo za delilnik moči RF signala.

Izkušnje imamo z predelavo in optimizacijo strojev za ovijanje polnih palet. Naprave prilagodimo dimenzijam palet ali drugim proizvodnim zahtevam.

Z zaščitnimi ograjami, svetlobnimi zavesami in dodatnimi varovali poskrbimo za varnost in zaščito operaterjev. Ograje izdelamo po prostorskem planu ali jih prilagodimo obstoječemu sistemu na podlagi meritev.

Poskrbimo za kompletno tehniško dokumentacijo, prilagojeno potrebam naročnika in potrebam proizvodnje. Po žeji naročnika izdelamo tudi navodila za uporabo in kataloge rezervnih delov. Poskrbimo tudi za temeljit in tehnično ustrezen prevod v želeni jezik.

ZA VAS IN VAŠ DOM

Naše storitve so na voljo tudi fizičnim osebam. Lahko vam pomagamo, da vaše zamisli postanejo resničnost.

Izgled in obliko pergole prilagodimo vašim potrebam, poskrbimo za izmere, popis materiala, po želji pa vam poiščemo tudi izvajalca. Naše konstrukcije se ponašajo z odličnim prilagajanjem spojev, brez vidnih vijakov in kovic ter elegantnim minimalističnim videzom. Integriran sistem odvodnjavanja in avtomatsko zapiranje pa poskrbita, da bo vaša vrtna garnitura vedno na suhem.

Po vaših željah oblikujemo motorizirana ali ročna dvoriščna vrata, v istem stilu prilagodimo tudi dvoriščne ali balkonske ograje. Poskrbimo za vse izmere in popis materiala, po želji pa vam poiščemo tudi izvajalca.

Naši nadstreški se ponašajo s preprosto zasnovo sodobnega videza.

OSTALO

  • Konstrukcija avto priklopnikov
  • 3D Tisk
  • Svetovanje
  • Razne strojne konstrukcije (stojala, regali, nadgradnje)
model-mtrona